Tero Tähtinen: Aurinko laskee Aleksandriassa.

21.90€

Tuotekuvaus

Esseekokoelma. 198 sivua, ISBN 978-952-5500-51-6, pehmeäkantinen

Apokalyptiset uhkakuvat, levoton ja hallitsematon muutos sekä ennen näkemättömät mahdollisuudet leimaavat kolmannen vuosituhannen maailmaamme. Kulttuurienvälinen keskustelu on noussut merkittävimmäksi maailman rakennusaineeksi.

Maailmanmatkaaja Tero Tähtinen kirjoittaa esseissään kävelemisen filosofiasta, vapaaehtoisesta köyhyydestä ja länsimaisen kulutusyhteiskunnan mielekkyydestä. Hän vie lukijansa patikoimaan Himalajan yksinäisyyteen, keskelle intialaisen arjen kaoottisuutta ja ihastelemaan Välimeren ihmeellistä valoa.

Aurinko laskee Aleksandriassa on viihdyttävästi kirjoitettu mutta poleemisuutta kaihtamaton teos, joka kiteyttää kriittisen nykysukupolven unelman paremmasta maailmasta ja antaa virikkeitä sen rakentamiseen. Tähtisen laji on esseen, matkakirjoituksen ja pamfletin välimaastossa.

Tero Tähtinen (s. 1978) on FM, vapaa toimittaja ja kriitikko, joka kirjoittaa muun muassa Parnassoon, Voimaan ja Aamulehteen. Hän harrastaa hatha-joogaa, zen-meditaatiota, hyvää kirjallisuutta ja Suomesta lähtöjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Tero Tähtinen: Aurinko laskee Aleksandriassa.”