Luigi de Anna – Paolo Torretta: Onneksi on Silvio – Silvio Berlusconi hänen itsensä ja muiden sanoin

23.90€

”Kirjan selailu on hauskaa ajanvietettä ja siihen kootut letkaukset naurattavat, mutta niitä lukiessa on hyvä muistaa, ettei kyseessä ole pelkästään harmiton komedia: Berlusconi on poliitikko, jonka sanomisilla ja tekemisillä on todellista merkitystä.”

– Juho Hakkarainen, Aviisi

(Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

360 sivua. 978-952-268-017-4, pehmeäkantinen.

Kuka Silvio Berlusconi lopulta oikein on? Kuinka hän on onnistunut rakentamaan taloudellisen imperiuminsa? Miten hänestä tuli Italian sodanjälkeisen politiikan vaikutusvaltaisin mies? Mitä hän ajattelee itsestään ja muista – myös Suomesta? Mistä johtuu, että puolet italialaisista ihailee häntä, puolet eivät voi sietää? Naurattavatko hänen vitsinsä oikeasti? Johtuuko hänen suosionsa vain siitä, että omistaa televisiokanavia ja lehtiä? Mitkä ovat hänen ”salaiset aseensa” naisten suhteen?

Professori Luigi G. de Anna ja toimittaja Paolo Torretta vastaavat näihin ja muihin kysymyksiin kirjassaan, joka johdattaa lukijan Silvio Berlusconin, Italian joukkotiedotusvälineitä hallitsevan suurliikemiehen ja poliitikon elämään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Luigi de Anna – Paolo Torretta: Onneksi on Silvio – Silvio Berlusconi hänen itsensä ja muiden sanoin”